5 fördelar med VPN

En VPN eller ett Virtual Private Network är ett intelligent system som döljer enhetens IP-adress där den är installerad. Alltså, när du använder en VPN ser det ut som att du ansluter till Internet från någon annanstans än där du egentligen är.

VPN är ett pålitligt verktyg som skyddar användarens integritet när man surfar på Internet. Men det finns många fler anledningar till varför man ska använda Svensk VPN!

Billigare flygbiljetter, hotell, biluthyrning eller se din favorit-tv-serie live utomlands – ja det finns massor av fördelarna med ett virtuellt privat nätverk.

TV för Alla dirigerar din Internettrafik via fjärrservrar och döljer din faktiska IP-adress. Det betyder att ingen, inte ens din Internetleverantör, kan se vad du gör och varifrån du surfar på Internet. Det enda som syns är adressen till VPN-servern som du är ansluten till. Jobbigt läge för de som försöker snoka reda på dina Internet-aktiviteter!

Men TV för Alla gömmer inte bara din IP, den låter dig också undvika geografiska begränsningar, buffering och flera andra saker som du förmodligen inte ens tänkt på. Här är vad TV för Alla kan göra för dig:

1. Få tillgång till dina favoritsidor utomlands

En sak som du kanske saknar ibland när du reser eller bor utomlands är din svenska favorit-tv-show. Kanske var du i mitten av en ny säsong, eller kanske kommer ett nytt avsnitt att sändas precis när du är utomlands. Tyvärr är du säkert väl medveten om att när du befinner dig utanför Sverige är vissa sidor för streaming som Netflix eller HBO Now inte tillgängliga 

TV för Alla hjälper dig på ett säkert sätt att kringgå dessa restriktioner och censur. Om du till exempel är ute och reser men inte vill missa ett avsnitt av din favoritprogram, välj bara vår svenska server i Manual Mode och titta som vanligt! Här kan du läsa mer om varför vissa webbplatser är begränsade och hur man låser upp dem.

2. Spara pengar på flyg, hotell och biluthyrning

Visste du att TV för Alla kan hjälpa dig att boka en billigare semester? Du har säkert hört talas om att man ska rensa sina cookies och surfa i inkognitotillstånd? Men tricket för att spara pengar är att få det att se ut som om du surfar från ett land där priserna är billigare. Om till exempel biljetterna till önskad destination är lägre när de bokas via en fransk webbplats istället för en Svensk, väljer du bara en TV för Alla- server i Frankrike. Lätt va? - Bokningssidan kommer att tro att du surfar från Sverige, samtidigt som du planerar din semester bekvämt hemma på din soffan i Sverige.

3. Surfa säkert på offentlig Wifi

Offentliga Wi-Fi-nätverk har ofta bristfällig säkerhet. Hackers använder osäkra WiFi-anslutningar för att sprida skadlig kod. Om du laddar ner filer kan hackers installera skadlig programvara på din dator, ibland utan att du ens märker det. På så sätt får en hackare tillgång till information som: konfidentiella e-postmeddelanden, kreditkortsuppgifter eller åtkomstdata för sociala nätverk. När en hackare väl har den här informationen kan de när som helst få åtkomst till din privata data.

Med TV för Alla är all din data krypterad och din Internettrafik skyddad, så att du säkert kan ansluta till en offentligt Wi-Fi-hotspot på en flygplats eller ditt favoritkafé. Med en svensk VPN installerad ser det ut att du surfar från en annan plats än där du egentligen är, och ingen har tillgång till din personliga information. Du är 100% skyddad när du använder offentlig WiFi för att titta på svensk TV utomlands.

4. Undvik prisdiskriminering

Du har säkert sett att att priserna på flygbiljetter, biluthyrning och hotell kan skilja sig oerhört beroende på land! Det betyder det att vi alla (helt ovetande) faller offer för online prisdiskriminering, men med TV för Alla kringgår du dessa irriterande geoblockeringar och du får istället tillgång till all Svensk TV utomlands. Även online shopping från Amazon eller Asos kan göra en stor skillnad. Inte bara i pris, men också i deras produktval. Åter igen hänger allt på din IP-adress!

5. Missa aldrig din favoritsport eller match 

När din kabel-TV inte erbjuder sportevenemanget du vill titta på på grund av tv-kanalbegränsningar eller du föredrar att kommentatorerna talar ditt modersmål, ja då är TV för Alla lösningen för dig!

Visste du att med TV för Alla kan du streama alla dina svenska favoritsporter live från var som helst i världen? På grund av sändningsrättigheter har många svenska kabelföretag geo-begränsat sina medier och live streaming så att de endast kan nås inom Sverige.

Med TV för Alla’s smart plugin för Firefox eller Google Chrome undviker du irriterande popup-fönster och felmeddelanden som säger att innehållet du vill visa är inte tillgängligt för platsen där du befinner dig. Olikt något annat verktyg eller program är TV för Alla lätt att installera och använda: Ingen tech-kunskap krävs! Vi gillar att hålla saker lätt och enkelt.

Vi erbjuder en månads fri användning av 20 timmar (registrera dig endast med din e-postadress)! Om du behöver mer TV för Alla användartid kan du välja mellan ett av våra paket.

Gillade du bloggen? Kolla in och GILLA vår Facebook-sida


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)