Använd Internet säkert under FIFA World Cup 2018 i Ryssland

Vill du titta på FIFA World Cup 2018 på svenska men befinner dig utamför Sverige?  Inga problem, TV för Alla hjälper dig att uppleva Fotbolls-VM precis som hemma, oavsett var du är i världen!

Säkerheten runt världscupen är extremt hög, speciellt eftersom hela världen tittar på, men det är fortfarande viktigt att vidta vissa säkerhetsåtgärder för att försäkra sig om säker användning av Internet i Ryssland under FIFA World Cup 2018.

Läs vidare för att få reda på hur TV För Alla hjälper dig att använda Internet säkert i Ryssland under Fotbolls- VM 2018.

Håll dig uppdaterad 

Är du en av de lyckliga att besöka VM IRL? Dessvärre kommer du inte ha lika lätt tillgång till alla matcher, information och resultat som fansen hemma på soffan i Sverige. Om du inte använder TV för Alla förstås!

Från och med den första matchen torsdagen den 14 juni till finalen den 15 juli i Luzhniki Stadium i Moskva, kommer TV För Alla garantera att du inte missar en endaste liten sekund av Fotbolls-VM 2018, oavsett om du befinner dig utanför Sveriges gränser.

Hur begränsad den ryska internetuppkoppling kommer att vara återstår att se, men med TV För Alla kan du kan streama FIFA World Cup 2018 utanför Sverige!

Använd Internet 100% säkert i Ryssland

TV För Alla VPN, ett virtuellt privat nätverk, är det bästa sättet att hålla din online-aktiviteter helt privata och få tillgång till svenska program. När du använder TV För Alla kan din internetleverantör bara se att du är ansluten till en fjärr VPN-server men kan inte vilka sidor du besöker eller vilket innehåll som visas.

Det låter ju busenkelt, men om vi skulle berätta att din aktivitet online fortfarande kan ses offentligt, även om du använder en VPN-tjänst? Tyvärr har inte alla VPN-leverantörer det bästa i åtanke för sina användare. Även om du använder en "gratis" VPN-tjänst kan du faktiskt betala för det på andra sätt. Till exempel med din egen privata data!

TV för Alla sparar däremot ingen data alls, så du kan navigera säkert och använda Internet 100% anonymt online.

Säker användning av ryska offentliga WiFi

Offentligt WiFi är i allmänhet inte så säkert, så om du måste logga in på ett ryskt WiFi, se till att ansluta med TV för alla. Med en säker VPN-tunnel krypterar du alla dina onlineaktiviteter när du är ansluten till Wi-Fi. Då kan ingen stjäla eller få tillgång till din privata information.

Undvik rysk geo-block

Ryssland har väldigt strikta regler för internetanvändning. För att fortsätta ha kontakt med vänner och familj på Facebook, Instagram, Twitter etc. under din tid utomlands är TV För Alla svaret för dig. TV för Alla är den perfekta svenska VPN-tjänsten för alla VM-besökare. Den är enkel att installera och använda så att du kan du oroa sig för mer viktiga saker, som resultaten i matcherna!

Genom att använda TV För Alla är allt du gör privat och omdirigeras av proxies (som gör det omöjligt att lokalisera dig) via ChillGlobal-servrarna. Det betyder att du i princip är osynlig på Internet och det är därför omöjligt att blocka information för dig. TV För Alla sparar inte heller data, vilket innebär att du är 100% säker och anonym online.

Vi erbjuder en månads fri användning av 20 timmar (registrera dig endast med din e-postadress!). Om du behöver mer användartid kan du välja mellan ett av våra olika paketpriser. Genom att använda en svensk VPN kan du också spara på inköp online genom att jämföra priser mellan olika länder för exempelvis biluthyrning eller flygbiljetter.

Ladda ner TV För Alla här


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)