Fördelar med att använda VPN

Utvecklingen av Virtuella Privata Nätverk (a.k.a VPN) har kommit långt. Förr var VPN mest  komplicerade datasystem för företag och snudd på krävde att man var IT-administratör för att kunna använda dem alls. Men efter flera år av framsteg och utveckling har VPN-tekniken landat där den är nu: välfungerande, intuitiva och pålitliga lösningar för personligt bruk! Läs vidare för hur man använder TV För Alla VPN.

Att använda en VPN är väldigt enkelt, men det finns fortfarande dolda potentialer som du kanske inte vet om. Naturligtvis vet de flesta cybernauter redan hur man använder en VPN för att skydda sin data och surfa anonymt online. Men det är långt ifrån det enda du kan göra! Idag lär vi dig hur man använder TV För Alla i full utsträckning!

Tillgång till allt geo-blockat innehåll

Du är förmodligen redan bekant med denna aspekt av VPN-teknik, men den är så användbar att det fortfarande är värt att nämna. Ibland kan innehållet du vill åt censureras av politiska skäl eller som ett företagsbeslut (tänk YouTube: "den här videon är inte tillgänglig i ditt land"). Oavsett orsaken till sådana begränsningar är en VPN den perfekta lösningen Genom att välja en utländsk VPN-server får du tillgång till ALLA webbplatser och tjänster som är blockerade i ditt land!

Mer att välja på

Vissa företag, såsom media eller telekommunikationstjänster, upprättar exklusiva avtal med innehållsskapare. Eller vissa avtal kan begränsa medietillhandahållarnas rättigheter att distribuera visst innehåll. Till exempel som med Netflix, utbudet av tillgängliga serier varierar beroende på din geografiska plats och det kan variera drastiskt!

Så att genom att ändra VPN-servern till ett annat land får du fler alternativ att välja mellan. Och ännu bättre; du behöver inte betala ett öre extra!

Alltid bäst priser

Som nämnt måste vissa företag i princip begränsa sina användare, och de skulle såklart inte göra det om det inte fanns någon form av skyldighet. Faktum är att de gör stora förluster som de potentiellt kunde ha erhållit om de utfärdade det mer brett. Men inte alla företag fungerar så! Vissa använder verkligen information för att dra nytta av dig.

Vi pratar om företag som säljer produkter eller tjänster online och ändrar priserna baserat på kundens faktiska plats. De mest ökända exemplen är flygbiljetter (där skillnaden kan vara tusentals dollar) och internationell försäljning. Resonemanget bakom det är i grund och botten "människor i det här området tjänar statistiskt sett mer pengar, så de kan säkert betala mer!" Som ett resultat kan priserna variera väldigt mycket.

Som tur är, är lösningen för detta ganska enkelt: Aktivera bara vår VPN och byt till en server som visar de bästa priserna. Och glöm inte att radera cookies i din webbläsare för att se till att webbplatsen inte kan spåra din IP från ditt första besök!

Ingen time limit

Den här är lite mer subtilt, men du kan ändå tjäna en krona. Vi pratar om webbsidor som låter dig använda deras tjänster under en begränsad tid. Du vet vilka vi menar, nyhetssidor som låter dig läsa en artikel utan AdBlock under en månad, eller demo-versioner av webbplatser som tillhandahåller sina tjänster under ett par minuter om dagen. Med avsikt att attrahera användare och sedan få dem att betala så klart

Men med en Svensk VPN löser du detta på ett kick Dessa webbplatser spårar användarnas IP-adresser för att kunna se hur länge de har varit på webbplatsen och deaktivera dem i rätt tid. Ändra bara din IP med ChillGlobal och plötsligt verkar det som en helt ny person inloggad

Som om allt detta inte vore nog, så får du även tillgång till alla svenska TV-program utomlands!

Japp! Så här lätt styr du upp din VPN-användningsförmåga med Svensk VPN!

Ingen tid att förlora, ladda ner TV För Alla idag!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)