Hur vet man om det är olagligt att använda en VPN-tjänst?

VPN-tjänster är kraftfulla grejer det är ett som är säkert! Den hjälper till att skydda din integritet till och med från myndigheters övervakning. Men då undrar du säkert, hur vet man om det är olagligt att använda en VPN-tjänst? De flesta länder runt om i världen tillåter användning av VPN-tjänster, men det beror faktiskt på vilket land du befinner dig i! Läs vidare för mer info om det är olagligt att använda en VPN-tjänst där du är.

Bör VPN-tjänster vara olagliga?

En VPN-tjänst är statens värsta fiende om de förlitar sig på online-övervakning eller censur för att spionera på potentiella förövare. Det beror på att en pålitlig VPN som TV för Alla hjälper sin användare att surfa 100% anonymt online - genom att skydda IP-adressen från både myndigheter och Internetleverantörer.

Som resultat är VPN förbjudet i vissa länder, då man menar att det används för endast för brottslig verksamhet. Andra gör helt enkelt VPN-tjänster helt och hållet olagliga. I båda fallen är syftet dock detsamma - stoppa människor från att surfa på Internet utan restriktioner som det var tänkt att användas till från början.

Ta påstående att VPN-tjänster bara används för kriminell aktivitet till att börja med. TV för Alla har så många fler positiva användningsområden än negativa. Nästan alla VPN-användare anger att de använder en VPN-tjänst nästan varje dag ALLA dagar i veckan – det vore ju knappt troligt om det först och främst var ett verktyg för brottslingar!

Här är några av användningsområdena för TV För Alla:

• Ser till att du surfar säkert på offentlig WiFi

• Ger dig åtkomst till geo-blockade webbplatser och tjänster utanför Sverige eller hemifrån när du befinner dig utomlands.

• Undviker prisdiskriminering.

• Surfa på internet 100% anonymt 

Var är VPN olagligt?

VPN är lagligt i de flesta delar av världen! Den snabba tillväxten av VPN-tjänster för skäl som säkerhet, integritet och internetfrihet är ett relativt nytt fenomen; många länder har kanske ännu inte införskaffat några lagar som reglerar användningen, men mycket troligt att de planerar att göra det.inom en snar framtid.

"The Great Firewall" i Kina

Den ”kinesiska brandväggen" är pionjär i sitt slag inom internetcensur i världen. Alla VPN-tjänster som används i Kina måste uppfylla en lång rad med statliga föreskrifter.

Tyvärr är det många delar som är rätt ganska luddiga och det gör det svårt att förstå Kinas VPN-lagar. Gjort med flit kanske? Huruvida en VPN-tjänst är olaglig för dig i Kina beror på vem du är och vart du kommer ifrån. Vi har ännu inte hört talas om expats eller turister som upplever större allvarliga problem vid användning av Svensk VPN i Kina. 

TV För Alla VPN

Genom att använda en VPN-tjänst som TV För Alla blir allt du gör privat och du omdirigeras av proxies (inget sätt att bestämma din webbadress) via ChillGlobal-servrarna. Det ger en snabb och säker anslutning, helt utan onödig datalagring.

Vi erbjuder GRATIS användning av 20 timmar per månad (registrera dig endast med din e-postadress!). Om du behöver mer användartid kan du välja mellan ett av våra paket! Genom att använda TV för Alla sparar du också pengar på online shoppin, hyra bil och hotellbokningar etc. Och det är heller inte allt! Du får även tillgång till all Svensk TV utomlands, precis som hemma! 

GILLA oss på Facebook!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)