Svensk TV i husbilen - Var än du befinner dig i Europe

SVENSK TV I HUSBILEN PÅ DIN EUROPARESA

Husbilssemester är populärare än någonsin förr.
Så populärt att det var mer än 1 miljon husbilsnätter på campingplatserna i Sverige förra året. 

Några av de grundläggande instruktionerna vid husbilssemester är var man ska fylla på vatten till vattentanken, diesellocket, hur man öppnar och reglerar gasbehållaren, om man vill driva kylskåpet på batteri eller gas osv. Viktigt när man hyr en husbil är att få med elsladd och gasoltub och att stänga den under natten. Det är också nödvändigt att ha med kylklampar så kylskåpet inte behöver drivas med gasol när bilen står still. Det kan vara svårkört med för stor bil. Ibland är det brist på utrymme där husbilen ska parkeras och det kan löna sig att ha en mindre.

Hyrpris för en husbil ligger på ca 6000-10 000 kr/vecka.

Ska du åka med husbilen utanför Sverige? Se till att få skriftligt avtal på att ta bilen utanför Sveriges gränser. Kontrollera hur mycket du måste betala i självrisk och vad försäkringen täcker. 

Du som åker utomlands med husbilen vill såklart inte missa dina favoritsportsevenemang och älsklingsserier. Att titta på tv i husbilen med TV för alla och Chillglobal kan du titta på alla svenska kanaler utomlands inom 20 sekunder, vart du än befinner dig oavsett vilket land du är i världen. Så länge du har en Internet eller WiFi-anslutning kan du titta, streama och ladda ner svensk TV med TV för alla och ChillGlobal. Hämta och installera på mindre än 20 sekunder. Välj sedan en kanal från kanallistan eller använd TV för allas smart-mode och skriv in webbadressen direkt. Du kan när som helst byta kanal eller välja ett annat land.

TV för alla har servrar i 15 olika länder så att du snabbt och enkelt kan titta på svensk TV i husbilen med en stabil anslutning. Vill du se på andra kanaler i andra länder går det alldeles utmärkt. Du väljer bara vilket land:)

TV för alla kan förändra ditt liv och framförallt din husbilssemester till det positiva! Du får tillgång till svensk TV vart som helst i världen. Du kan fortsätta att hålla dig uppdaterad med de senaste inom TV och kultur i 15 olika länder oavsett vart du befinner dig. Just nu erbjuder vi 20 timmar gratis varje månad. Streama TV i husbilen vart du än åker i Europa.

Ett bra alternativ är med svensk VPN som är helt gratis. Det här gör det möjligt för användare att se TV från ditt hemland, var du än är. På så sätt kan du hålla dig ajour till din kultur och alltid vara uppdaterad om vad som händer i ditt hemland. Vi tror att alla har rätt att få tillgång till allt innehåll oavsett var de befinner sig i världen.

TV för alla erbjuder tjänsten i 15 olika länder som du har tillgång till ifrån vilken plats som helst i världen. Vi använder endast premium-servrar för att garantera en snabb och stabil anslutning. Säg hej då till video- buffring och långsam uppkoppling! TV-kanaler för följande länder finns att välja mellan: Australien, Österrike, Brasilien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Hongkong, Italien, Nederländerna, Polen, Spanien, Sverige, Schweiz.

Ha en rikitgt härlig husbilssemester. Att streama TV i husbilen är ett måste!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)