Titta på svensk TV utomlands

Har bokat en resa utomlands eller kanske bor du till och med utanför Sverige permanent och saknar att titta på svensk TV? Lugn bara lugn, vi har lösningen för dig! Att befinna sig utanför Sveriges gränser är ingen anledning för att inte kunna surfa in på Internet-TV och fortsätta titta på dina svenska favoritprogram, när du vill och var du vill. Nedan hittar du all information du behöver för hur du tittar på svensk tv utomlands.

Om du till exempel loggar in på TV4Play utan en VPN är visst online-innehåll blockat på grund av sändningsrättigheter och landrestriktioner. Tanke är att du bara ska kunna titta på svensk tv på din dator om du är i Sverige. Detsamma gäller för de flesta länder runt om i världen. Men med TV för Alla kan du gömma din IP-adress så att sändningswebbplatsen tror att du är i Sverige, när du egentligen solar i Spanien eller arbetar någonstans i Mellanöstern.

Ladda ner TV för Alla och titta på Svensk TV utomlands

Om tanken på att missa ett enda avsnitt av ”Let’s Dance” eller ”Sveriges Mästerkock” gör dig galen är TV för Alla svaret du letat efter! 

Genom att dölja din IP får du tillgång till SVTPlay och TV4Play webbplatser och andra gratis kanaler ser också ut som vanligt. Men, vad händer om du vill titta på något på Viaplay Sport? Är det en spännande match helgen när du befinner dig  utomlands, som du inte vill missa? Inga problem! Om du har en prenumeration på Viaplay Sport i Sverige så har du också tillgång till att se den på din bärbara dator med TV för Alla. Genom att gömma din IP med TV för Alla’s VPN lurar du Viaplay’s servrar till att tro att du fortfarande är i Sverige. Precis så enkelt kan du fortsätta att titta på Svensk TV utomlands!

Medan programföretag ständigt försöker bekämpa VPN:s förmåga att avslöja en tittares befintliga plats, jobbar TV för Alla hårt för att vi ska vara steget före. Då och då kommer en kanal att kunna blockera en IP, men det tar inte lång tid för programuppdateringar att återställa ordningen! Så du behöver inte oroa dig, det är en mycket liten chans att du skulle missa en sekund av Robinson.

Det finns också en växande oro över den ständigt ökade kapaciteten hos myndigheterna att kunna övervaka internetanvändares privata verksamhet. De kan se och föra statistik på vilka webbplatser du besöker, samla stora mängder data från till synes säkra e-postmeddelanden och till och med hacka sig in i din dator. Naturligtvis måste detta vara möjligt av nationella säkerhetsskäl, men hur långt ska de ta spioneri egentligen? Kort sagt, ingenting online kan döljas. Det är därför viktigt att hålla dina barn trygga på Internet och vara medveten om att bara genom att tillhandahålla en webbplats med ditt telefonnummer är tillräckligt för att ge dem de verktyg de behöver för att ta reda på information om dig.

Inte bara säkerhetstjänster har tillgång till denna data och information. Mycket av spioneriet görs av företag av kommersiella skäl. Det är anledningen till att popup-fönsterannonserna på något sätt alltid vet exakt vad du letar efter.

Skaffa en IP-adress från vart som helst i världen och titta på ditt favoritprogram

Om du föredrar att vara anonym och behålla din verksamhet på Internet privat är TV för Alla det rätta för dig. Se en dokumentär på SVT eller följ händelserna i "Bachelor", världen är din! 

TV för Alla ger dig inte bara tillgång till alla dina favorit tv-program. Den kommer också att skydda din e-post och privatliv online.

TV för Alla är ojämförbar i snabbhet och säkerhet med servrar över hela världen. Ännu bättre, vår stränga icke-registreringspolicy innebär att ingen kan avslöja data från våra användare, eftersom det inte finns någon!

Det finns många, många andra fördelar med Svensk VPN som är perfekt för svenskar  och andra nationaliteter som bor eller reser utomlands. Om du vill njuta av din utlandsvistelse till fullo och samtidigt vara ajour med ditt hemland, då är svaret TV för Alla!

Till skillnad från något annat verktyg eller program är TV för Alla lätt att installera och använda: Ingen teknisk förkunskap krävs! Vi tycker om att hålla saker lätt och enkelt. Du får 20 timmar HELT GRATIS under en månad. Inga kreditkortsuppgifter behövs, bara din e-postadress och du är redo att köra igång! Ladda ner TV för Alla nu

Kolla in och Gilla TV för alla på Facebook


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)