TV för Alla- andra användningsområden för VPN

Användning av Virtuella privata nätverk går frammåt med stormsteg! Ursprungtligen var VPN mest ett  komplicerat företagsystem som krävde en IT-administratör för att kunna användas. Men efter år av framsteg och utveckling så är VPN-tekniken där den är nu idag: välfungerande, intuitivt och pålitliga lösningar för hemmabruk.

Att använda TV för Alla är väldigt enkelt, men det finns fortfarande flera anadra fördelar som du kanske inte vet om. Naturligtvis vet de flesta cybernauter redan hur man använder en VPN för att skydda sitt privatliv online. Men det är långt ifrån det enda du kan göra! Idag ska vi lära dig hur man använder TV för Alla i full utsträckning!

Tillgång till geo-blockat innehåll utanför Sverige 

Du är förmodligen redan bekant med denna aspekt av VPN-tekniken, men det är så pass användbart att det fortfarande är värt att nämna. Ibland kan innehållet du vill åt censureras av politiska själ och/ eller företagsbeslut (tänk YouTube: "den här videon är inte tillgänglig i ditt land").

Oavsett anledningen så är TV för Alla den perfekta lösningen på problemet. Genom att välja en svensk VPN-server kan du få tillgång till webbplatser och tjänster som är blockerade när du befinner dig utomlands. 

Större utbud – fast till samma pris

Media eller telekommunikationstjänster upprättar exklusiva avtal med innehållsskapare. Avtalen kan begränsa sändningskanalens rättigheter att distribuera innehåll till vissa platser. Till exempel som Netflix. Utbudet av tillgängliga serier i Sverige varierar stort mot de tillgängliga i t.ex USA. Därför är det naturligtvis så att genom att ändra VPN-servern ger fler alternativ att välja mellan. Ännu bättre; du behöver inte betala ett öre mer!

Bättre prisalternativ

Som vi redan nämnt, måste vissa företag begränsa sina användare och de skulle såklart inte göra det om det inte fanns någon form av skyldighet till det. Faktum är att de skulle göra stora förluster om de utfärdades mer brett. Men inte alla företag fungerar så! Vissa använder verkligen information för att dra nytta av dig.

Vi pratar om företag som säljer produkter eller tjänster online och segregerar priser baserat på var kunden befinner sig. Som t, ex flygbiljetter (där skillnaden kan vara tusentals dollar) och internationell försäljning. Resonemanget bakom detta är i grund och botten att "folk i det här området tjänar statistiskt sett mer pengar, så de kan säkert betala mer!" Som ett resultat kan priserna variera väldigt mycket.

Lyckligtvis är lösningen för detta ganska enkelt: Aktivera bara TV för Alla och byt till en server som visar de bästa priserna. Glöm inte att radera cookies i din webbläsare för att se till att webbplatsen inte kan spåra din IP från ditt första besök.

Inget tidsbegränsat innehåll

Den här är lite mer subtilt, men du kan ändå tjäna en slant. Vi pratar om webbplatser som låter dig använda sina tjänster endast under en begränsad tid. Du vet vilka vi menar, nyhetssidor som låter dig läsa en artikel utan AdBlock för bara en månad, eller demoversioner av webbplatser som tillhandahåller sina tjänster under ett par minuter om dagen. Med avsikt såklart att attrahera användare för att sedan betala.

Dessa webbplatser spårar användarnas IP-adresser för att kunna se hur länge de har varit på webbplatsen och deaktivera dem i rätt tid. Ändra bara din IP med Svensk VPN och plötsligt verkar det som en helt ny person inloggad

Som om det inte vore nog, så får du också få tillgång till alla svenska TV-favoriter även utomlands! Vi erbjuder en månads fri användning av 20 timmar (registrera dig endast med din e-postadress!). Om du behöver mer användartid kan du välja mellan ett av våra olika paketpriser. Genom att använda en Svensk VPN kan du också spara på inköp online genom att jämföra priser för exempelvis biluthyrning eller bo på hotell.

Ladda ner TV för Alla idag!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)