svt 24


Välj vilket land och kanal du vill titta på genom att klicka på en flagga!svt 24

SVT24 (under en period enbart 24), är en svensk TV-kanal från Sveriges Television som främst inriktar sig på nyheter, sport och underhållning samt repriser från andra SVT-kanaler.

Den 18 januari 2010 flyttades SVT24 från sin ursprungliga kanalplats till Barnkanalen och sänder numera bara från klockan 21.00-02:00, då Barnkanalens sändningar är slut för dagen. På SVT24:s gamla kanalplats sänds numera istället Kunskapskanalen.

2010 var de 10 mest sedda programmen på SVT24 sportprogram. Den 25 november 2013 ansökte SVT om tillstånd att få sända kanalen i HDTV-format. Den 16 april 2014 gav regeringen SVT klartecken för Kunskapskanalen och Barnkanalen/SVT24 att få sända i HDTV-format under 2015.

Vid starten kunde SVT24 ses via det digitala marknätet, via satellit hos Canal Digital och i digitala kabelnät. De första åren var det få som kunde se kanalen, ett problem som späddes på av SVT:s distributionspolicy som förbjud omvandling av kanalen till analoga signaler.

Analog omvandling tilläts först år 2003. Samma år slöts avtal om distribution med Viasat och kanalen började sända utan kryptering i det digitala marknätet.

Den 1 juli 2005 trädde en förändring av lagen om must carry i kraft. Den innebar i praktiken att SVT24 (såväl som Barnkanalen/Kunskapskanalen) skulle distribueras fritt i kabelnät. Ungefär samtidigt hade SVT och UR kommit överens med kabel-TV-företagen UPC och Com Hem om att kanalen skulle distribueras i deras analoga grundutbud.

Fortfarande i september 2007 var dock ett stort antal hushåll - som tidigare varit kunder hos UPC - fortfarande tvungna att betala till Comhem för att kunna se både Kunskapskanalen och SVT24, trots avtalen om fri mottagning mellan Comhem och SVT respektive UR.

De analoga sändningarna har inneburit en kraftigt ökad tittarmängd, fullt jämförbar med kanaler som TV3 och Kanal 5. Detsamma gäller Barnkanalen och Kunskapskanalen som också vuxit i tittarmängd sedan sommaren 2005.

18 januari 2010 förändrades kanalens utbud och programplats. Kanalen började dela sändningsutrymme med Barnkanalen och startade därefter sina sändningar 20.00. Istället tog Kunskapskanalen över SVT24:s gamla kanalplats och integrerade 24 Direkt (omdöpt till SVT Forum) i sina sändningar. SVT24 har därefter huvudsakligen sänt ett reprisblock på kvällstid och nyheter på natten.

Ett urval av de program som sänds i SVT24: Vem vet mest?, Strömsö, Korrespondenterna, Antikduellen, Minnenas television, Mästarnas mästare


Streama TV kanalen nu!svt 24
Lägg till en TV-kanal

Här kan du skicka ett meddelande till oss om en TV-kanal saknas. Var vänlig att först titta igenom alla kanaler. Vi har de flesta redan i vårt system. Tryck på respektive flagga och land, där hittar du alla våra samlade kanaler.
Om du trots allt inte hittar din kanal, skicka gärna ett meddelande till oss.
Din förfrågan har skickats iväg. Tack för ditt meddelande.

Du kan nu Titta på Svensk TV gratis utan någon som helst registrering

Vi vill att du skall ha möjlighet att testa vår tjänst utan någon som helst registrering eller bindning, vilket du inte kan med någon annan tjänst på marknaden. Du kan titta och streama alla Svenska TV kanaler som är tillgängliga såsom SVT Play, TV4, Netflix etc. Vi har jobbat stenhårt för att hitta en lösning som skall vara enkel och alltid leverera den högsta prestandan. Vi hävdar att vi har marknadens enklaste och mest funktionella lösning för att titta på Svensk TV.

Vad är VPN

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

 

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.