Viafree


Välj vilket land och kanal du vill titta på genom att klicka på en flagga!Viafree

Viafree, är Viasats reklamfinansierade onlinetjänst som erbjuder TV-serier via video on demand i Danmark, Norge och Sverige.
Viafree lanserades den 15 augusti 2016, och innefattade då främst TV-serier. Genom att MTG lanserade Viafree, substiturades de tidigare play-tjänsterna TV3 Play, TV6 Play, TV8 Play och TV10 Play. Tjänsten är tillgänglig via internet, mobilappar på IOS (iPhone/iPad) och Android samt via Chromecast (iOS/Android) och AirPlay (iOS).[

Tjänsten är utformad efter dagens TV-tittarbeteende för att göra det enkelt att utforska och upptäcka allt vårt innehåll på en och samma plattform enligt Moa Estmalm, affärsområdeschef för Play på MTG Sverige. På Viafree kommer även underhållning från MTV och Comedy Central, såväl som Viafree-exklusivt material att sändas-

Viasat är en av Sveriges största distributörer av TV och ägs av MTG. Inom affärsområdet Viasat broadcasting ingår även TV- kanaler som TV3, TV6, TV8, TV10, Sportkanaler och Filmkanaler med flera. Viasat är Sveriges största distributör av satellit-TV. I deras paket utgör deras egna kanaler stommen men kompletteras med andra kanaler, till exempel CNN och Disney Channel.
Viasat ägs av MTG ägs i sin tur av Investment AB Kinnevik. Förutom i Sverige finns Viasats plattform även i Danmark, Norge, Finland, Estland, Lettland, Litauen och Ukraina. Koncernens sändningar ar tidigare gjorts från flera olika satelliter, men nu ligger Viasat på Sirius 2 och Sirius 3.


Streama TV kanalen nu!Viafree
Lägg till en TV-kanal

Här kan du skicka ett meddelande till oss om en TV-kanal saknas. Var vänlig att först titta igenom alla kanaler. Vi har de flesta redan i vårt system. Tryck på respektive flagga och land, där hittar du alla våra samlade kanaler.
Om du trots allt inte hittar din kanal, skicka gärna ett meddelande till oss.
Din förfrågan har skickats iväg. Tack för ditt meddelande.

Du kan nu Titta på Svensk TV gratis utan någon som helst registrering

Vi vill att du skall ha möjlighet att testa vår tjänst utan någon som helst registrering eller bindning, vilket du inte kan med någon annan tjänst på marknaden. Du kan titta och streama alla Svenska TV kanaler som är tillgängliga såsom SVT Play, TV4, Netflix etc. Vi har jobbat stenhårt för att hitta en lösning som skall vara enkel och alltid leverera den högsta prestandan. Vi hävdar att vi har marknadens enklaste och mest funktionella lösning för att titta på Svensk TV.

Vad är VPN

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

 

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.