Titta på Eurovision 2018 med VPN

Hur tittar man på Eurovision Song Contest 2018 live online?

Eurovision, en av världens största sångtävlingar. Årets tävlingsvärd är Portugal  som vann förra året. Finalen kommer att äga rum den 12 maj i huvudstaden Lissabon på Altice Arena och ett land kommer att bli vinnare av den 63:e Eurovision Song Contest!  Totalt kommer 26 nationer att uppträda, bestående av värdlandet, de "stora fem" (Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Storbritannien) och de länder som har tagit sig vidare i tidigare rundorna.

Du antingen älskar eller du hatar det, men Eurovision är här för att stanna! För dem som vill se Eurovision Song Contest online har vi skapat denna lilla guide,så att du kan se den största och mest kontroversiella musiktävlingen i Europa. Var som helst i världen! 

Eurovision har producerat många stjärnor, allt från ABBA till Conchita Wurst. Oavsett vilket land så kommer en viss vänlig rivalitet att äga rum mellan sångarna i hopp om att undvika "nul points". I år tävlar Benjamin Ingrosso för Sverige med låten ”Dance you off”.

Sverige har vunnit tävlingen hela sex gånger tidigare och placerats bland de fem främsta 24 gånger.

1974: Abba "Waterloo"

1984: Herreys "Diggiloo Diggiley"

1991: Carola "Fångad av en stormvind"

1999: Charlotte Perreli (Nilsson): "Take med to your heaven"

2012: Loreen: "Euphoria"

2015: Måns Zelmerlöw: "Heroes"

Den årliga sångtävlingen är älskad av många och börjar med en första semifinal. Det är möjligt att titta på finalen i många länder, men i vissa länder kanske du inte har abonnemang hos nätverket eller tillgång till tv-kanalen där den sänds.

Om du letar efter ett pålitligt sätt att se alla Eurovision 2018 live, inklusive semifinalerna och finalen, ja då har vi lösningen för dig! Ta reda på hur du kan se Eurovision överallt i världen!

Hur man tittar på Eurovision 2018 vart som helst i världen

Om du befinner dig utanför Sverige kan du med ett litet verktyg ändra din online-plats och få tillgång till alla program på SVTplay, var som helst i världen!

Nedan hittar du enkla instruktioner om hur du använder TV för Alla för att se Eurovision Song Contest 2018 från alla länder i världen.

Med en VPN kan du titta på Eurovision live online, oavsett om du är i Österrike eller Australien, USA, Ukraina eller till och med i Kanada!

Mer information om de svenska sändningarna på SVTplay hittar du här

Vad är en VPN och var kan jag få en?

När du ansluter till internet avslöjar din anslutning din fysiska plats med något som kallas en IP-adress. Detta är unikt vid anslutningstillfället. Med en VPN skaffar du en ny IP-adress i ett annat land. För att titta på den svenska sändingen av Eurovision Song Contest på SVT behöver du en IP-adress från Sverige. Med TV för Alla får du en ny adress på mindre än 20 sekunder

Du kan enkelt använda TV för Alla genom att ladda ner ett litet verktyg till din dator. Med TV för Alla kan du se Eurovision med vårt 1 månads-HELT GRATIS-konto. Men förutom att kunna titta på Eurovision var du vill, kan du också titta på ALLA dina svenska favoritprogram utanför Sverige! Så det kan vara värt att behålla tjänsten lite längre!

Men vem vinner?

Resultaten från Eurovision är i allmänhet oförutsägbara. Tack vare TV för Alla har du nu kunskap om hur du tittar på Eurovision Song Contest online var som helst i världen. Tyvärr kan vi inte förutsäga vinnaren, du får helt enkelt titta, njuta och heja på ditt land för de ska vinna!

Men enligt organisationen OGAE, en fristående förening av Eurovisionfans i 42 länder, årliga omröstning om vem som vinner blir ställningen följande:

1. Israel 

2. Frankrike

3. Finland 

Sverige slutar på 11:e plats och Norges Alexander Rybak på 20:e plats.

TV för Alla tillåter dig att titta på både semi- och Eurovision-finalerna samt andra tv-program och sändningswebbplatser som i allmänhet blockeras per region.

Nu när du vet hur du tittar på Eurovision Song Contest online var som helst i världen, kolla in vår hemsida och ta reda på vad mer den bästa VPN-tjänsten kan göra för dig! Ladda ner TV för Alla nu!

Gillade du bloggen? Kolla in och GILLA vår Facebook-sida


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)