Svensk VPN - Vilken VPN är bäst för svensk TV?

Svensk VPN - Vilken VPN är bäst för svensk TV?

Är TV För Alla och ChillGlobal en VPN-tjänst? Både ja och nej. Är Chill Global bättre än en VPN-tjänst? Ja!

Den erbjuder mer eller mindre samma tjänster som en Svensk VPN-tjänst (Chill Global använder server proxies), men ChillGlobal är en smart- plugin, inte ett program och därför mycket lättare att installera (och ta bort). Du behöver inte ha någon speciell teknisk erfarenhet för att installera Chill global smart-plugin, En VPN-tjänst däremot kräver lite IT bakgrund på för att installera. Chill Global tar inte heller upp något av ditt värdefulla datorutrymme, eftersom det är installerat direkt på verktygsfältet i din webbläsare. En annan stor fördel jämfört med en VPN-tjänst.

ChillGlobal kommer också att dölja din IP-adress och automatiskt ändra det till det landet du behöver för att kunna komma in på geo-blockerade webbsidor och innehåll. Varför bör du dölja din IP-adress?

Internet kan vara rätt knepigt! Även den mest noggranna användarna kan bli offer för identitetsstöld eller ovetande mottagare av skadlig programvara. Därför är det bästa sättet att skydda sig själv och sin dator från hackers att hålla sin IP-adress helt privat.

Tre Fördelar med att dölja din IP-adress!

1. SÄKERHETDen främsta orsaken till att dölja din IP-adress är att hålla datorn säker från nätverk, hackers och phishing-försök. När din IP- adress är osynlig är du inte längre i riskzonen för potentiella hot.

2. INTEGRITET: Genom att hålla sig gömd kan inte webbplatser spåra och övervaka dina onlineaktiviteter . De flesta tracking system skadar inte din programvara, men information om din online-beteende kan däremot hamna i orätta händer. Att hålla din IP privat kommer också att bidra till mindre irriterande pop-up reklam och riktade marknadsföringskampanjer .

3. ÅTKOMLIGHET: Om din dator är en del av ett nätverk som har begränsad åtkomst, eller om du surfar på nätet från en geografisk plats med blockerat innehåll, kommer en dold IP-adress göra så att du kan surfa på internet helt fritt. Världen är din!

Hur att döljer man sin IP-adress?

Med ChillGlobal naturligtvis! För en snabb och pålitlig service är det bästa alternativet att använda ett smart-plugin verktyg som ChillGlobal, som inte kommer att påverka din internethastighet. ChillGlobal använder sina egna servrar i vart och ett av de 15 deltagande länderna. Utöver detta ger tjänsten dig en extra nivå av anonymitet eftersom all din information hålls privat. ChillGlobal sparar inte data, du kan därför surfa på Internet helt anonymt.

TV För Alla och ChillGlobal använder en smart-plugin för webbläsare som låter dig streama och titta på TV och video utan geografiska begränsningar. Det är en snabb, enkel och  pålitlig lösning gjord för daglig användning och för alla att kunna njuta av. Det är inte ett datorprogram! Du kan enkelt ta bort den från din webbläsare om du inte önskar förtsätta.

Vi har länge sökt efter en lösning som kan användas av alla. 95% av alla lösningar för att ta bort blockeringen för webbsidor görs av IT- experter. De pratar om VPN, DNS, proxy, tunnelling, kräver krångliga installationer och inställningar, komplicerad använding och de flesta även ganska opålitliga. Så vi bestämde oss för att bygga vår egen. Vi skapade ChillGlobal, en enkel lösning som gör det möjligt för människor att få tillgång till online- innehåll från vilket land som helst i världen. Vårt löfte: En tjänst som är snabb, pålitlig och lätt att använda för alla. Speciellt för Internet- Dummies därute: kolla in det här blogginlägget!

Ett team av tekniska experter och utvecklare garanterar tillförlitligheten i vår tjänst. Våra användare (utlandssvenskar och andra expats i alla åldrar och affärsresande) har hjälpt oss att utveckla den perfekta upplevelsen passar till varje person, oavsett tekniska kunskaper och färdigheter. ChillGlobals smart-plugin tar bara några sekunder att installera och är garanterad lätt att använda även om du inte är IT-expert.

ChillGlobal är 100% lagligt. Vår service ger alla möjligheten att lagligt se sin favoritfilm eller TV-show från sitt hemland utan några geografiska begränsningar. Till skillnad från IPTV eller en TV-box server- leverantör erbjuder vi ett nätverk med snabba servrar som ansluter direkt till landet du vill åt och dess innehåll, oavsett din globala position.

ChillGlobal kan förändra livet för både för dig och din familj. Med ChillGlobal har du tillgång till TV hemifrån, från vartsomhelst i världen.   Du kan fortsätta att hålla dig uppdaterad med de senaste inom TV och kultur hemifrån och även öppna upp för möjligheter i resten av världen. Vi anser att alla har rätt till allt online-innehåll, oavsett vart de befinner sig. Vi är otroligt glada över att ha lanserat denna fantastiska service och vi är övertygade om att den kommer att göra ditt liv mycket enklare.

Nu när du vet allt detta, är det dags att sätta igång! Men först, prova gratis genom att anmäla dig här! Din Smart-plugin för webbläsaren tar upp noll plats, hämtas och installeras på 20 sekunder (även för icke-IT-nördar) och med en månads gratis prövotid på 20 timmar. Ingen kreditkorts-information behövs, bara din e-postadress och du är redo för take-off. Så fort du gjort detta, får du tillgång till online-innehåll från alla våra 15 deltagande länder, oavsett vart du befinner dig. Till exempel, om du har betalat för Netflix hemma, kommer du att kunna ansluta och få tillgång till ett konto oavsett vart du är! Din IP-adress är ändras; du är helt anonym och omdirigeras av proxis genom våra supersnabba ChillGlobal-servrar som finns på plats i varje deltagande land: FRIHET!

Om du ännu inte laddat hem ChillGlobal, allt du behöver göra registrera dig. Det kommer att öppna upp världen för dig, vart du än är. Oavsett om du vill titta på eller streama TV hemifrån, få tillgång till dina betal stream- konton, kolla sport från utlandet eller jämföra priser och uppleva fördelarna med online shopping, med ChillGlobal är du nu fri att komma åt alla geo-blockerad webbplats.

Världen är din!

 

GILLA och kolla in TV För Alla´s Facebook-sida

Du kan nu Titta på Svensk TV gratis utan någon som helst registrering

Vi vill att du skall ha möjlighet att testa vår tjänst utan någon som helst registrering eller bindning, vilket du inte kan med någon annan tjänst på marknaden. Du kan titta och streama alla Svenska TV kanaler som är tillgängliga såsom SVT Play, TV4, Netflix etc. Vi har jobbat stenhårt för att hitta en lösning som skall vara enkel och alltid leverera den högsta prestandan. Vi hävdar att vi har marknadens enklaste och mest funktionella lösning för att titta på Svensk TV.

Vad är VPN

En VPN-tunnel är en krypterad anslutning mellan två punkter på ett öppet nätverk (vanligtvis internet). VPN-tunnlar har länge använts av företag för att låta anställda nå kontorsnätverket hemifrån på ett säkert sätt. När en anställd ansluter från sin hemdator till företagsnätverket, skapas en krypterad tunnel från datorn till VPN-servern. Tunneln gör att ingen utomstående kan se innehållet i trafiken som skickas även om trafiken går över öppna internet. Internetleverantören kan se mängden data som skickas till och från den anställdes hem, men inte vad datan består av.

Vad är en Proxy

En proxyserver är en dator som erbjuder en tjänst för att tillåta klienter att göra indirekta nätverksanslutningar till andra nättjänster. En klient ansluter till proxyservern och begär en anslutning, fil eller annan resurs tillgänglig på en annan server. Proxyn svarar tillbaka antingen genom att ansluta till den angivna servern eller genom att servera den från en cache.

 

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för dom av oss som råkar bo i utlandet och vill hålla kontakt med Sverige så är Internet en omistlig resurs.

Med vissa undantag, för faktum är att ett antal sidor på åtminstone en annars helt öppen svensk webbsajt är spärrade för alla som bor utanför Sveriges eller i alla fall EU:s gränser. Precis som i vilka diktaturer som helst så får vi inte se vad andra svenskar får se, och det har ingenting med betalning att göra. Vi kan betala hur mycket som helst, webbsidorna är i alla fall spärrade för oss. Vi bor helt enkelt på fel plats.

Så vilka möjligheter har vi att skaffa oss en svensk IP-adress, vilket är vad som behövs, och titta på de förbjudna varorna?

Anonym på nätet

Du är långt ifrån anonym när du surfar på nätet. Utöver ip-adressen tar de sajter du besöker lätt reda på var du befinner dig, vilken sajt du var på innan, vilken webbläsare du använder och en hel del annat, oftast för att kunna leverera en bra upplevelse och riktade annonser.

För att surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat helt anonymt behöver du bara ladda ner vår lilla plugin på 5 sekunder och du får testa helt gratis. Det finns flera svenska, och utländska, företag som erbjuder detta till låga priser, men vi erbjuder tjänsten helt gratis 20h varje månad.

Med hjälp av ChillGlobal minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.