Titta på Fotbolls-VM 2018 utanför Sverige

Fyra år sedan Tysklands seger över Argentina i Brasilien, nedräkningen till Fotbolls VM 2018 i Ryssland har börjat! Vägen dit har varit lång, men allt som återstår nu är att välja ut de sista till trupperna innan avspark.

Följ Cristiano Ronaldo och Leo Messi när de kämpar för det mest prestigefyllda priset med sina internationella lagkamrater i denna världsklassiga fotboll. Undrar hur du tittar på turneringen fast du befinner dig utanför Sverige? Nedan hittar du allt behöver veta för att se Fotbolls-VM 2018 från var som helst i världen med TV för Alla! 

FIFA World Cup 2018 kommer att hållas runt om i hela Ryssland. Den första matchen sparkas igång i Moskva den 14 juni. Årets värdar följer traditionen genom att att öppna turneringen i riktning mot Saudiarabien.

(Rysslands möter Saudiarabien, Egypten möter Uruguay och Portugal står inför Spanien en dag senare, så det finns många VM-matcher att hoppas på.)

VM är överlägset den största turneringen i världen, mer än 3,2 miljoner tittare såg att Tyskland ta hem segern 2014. Det är en av de få arrangemang som engagerar tittare över hela världen. Den här gången kommer inte vara annorlunda!

Stadionerna där matcherna kommer att hållasn är utspridda över hela Ryssland. Det finns totalt 12, inklusive Luzhniki-stadion med kapacitet för 81 000 personer. Vill du titta på VM och känna dig som om du är på plats? Nu kan du se världscupen 2018 med den bästa VPN- tjänsten i Sverige.

Hur man tittar på Fotbolls-VM 2018 live var som helst?

Några kanaler kommer att visa gratismatcher, men de flesta är låsta bakom någon form av betalningsvägg. (Även de som är gratis är generellt subventionerade av skattebetalare som t ex BBC).

Ännu värre, om du inte befinner dig i landet som visar gratismatcher, kommer du inte att kunna få tillgång till dem genom traditionella medier. TV för Alla döljer din befintliga plats, vilket gör det möjligt att få tillgång till innehåll som normalt skulle blockeras per region.

Tillgång till geoblockerat innehåll med en VPN är ofta det bästa sättet att titta på live-sändningar under fotbolls-VM. Därför är det är viktigt att välja en VPN med hög hastighet för streaming, samt en pålitlig service för att säkerställa att det inte blir några avbrotts under förlängningen.

En VPN fungerar genom att skapa ett nätverk mellan din enhet och Internet. Användaren väljer sedan från en lista över servrar över hela världen och får en ny IP-adress från den valda platsen. (Till exempel kan en anslutning och en brittisk IP-adress användas för att titta matcher på BBC och ITV).

TV för Alla användas för att få tillgång till live-sändningar av världscupen 2018, så länge du håller koll på vilken kanal du ska använda för att titta på innehållet.

Titta på fotbolls-VM med TV för Alla

Ett virtuellt privat nätverk (VPN) är programvara som används för att förbättra säkerheten, men den största fördelen att du kan titta på innehåll från hela världen. Det gör du genom att ansluta din enhet till valfri server, det tar ingen tid alls att ställa in det och starta. Här hittar du 5 fördelar varför du ska använda en VPN.

Kvalificerade lag för 2018 FIFA World Cup

De kvalificerade matcherna för FIFA World Cup började i september 2016. Lagen klassificerades i grupper om fyra, enligt deras respektive FIFA rankningar.

Under kvalmatcherna för VM 2018 såg vi rad större länder falla en efter en. Bosnien klarade bara fem poäng av 18, medan Holland var en skugga av sitt tidigare jag under gruppetappen.

Italien kommer att missa ett VM för första gången på mer än 50 år, medan USA förlorade 2-1 till Trinidad och Tobago i sin CONCACAF-grupp.

Här är de kvalificerade lagen

(Ryssland placerades automatiskt i Pott 1 som värd).

Pott 1: Ryssland (Värd) Tyskland (1) Brasilien (2) Portugal (3) Argentina (4) Belgien (5) Polen (6) Frankrike

Pott 2: Spanien (8) Peru (10) Schweiz (11) England (12) Colombia (13) Mexiko (16) Uruguay (17) Kroatien

Pott 3: Danmark (19) Island (21) Costa Rica (22) Sverige (25) Tunisien (28) Egypten (30) Senegal (32) Iran

Pott 4: Serbien (38) Nigeria (41) Australien (43) Japan (44) Marocko (48) Panama (49) Sydkorea (62) Saudiarabien

2018 VM-grupper

Det finns åtta grupper om fyra i finalen, vilket ger totalt 32 lag. Var och en av VM-grupperna har klassificerats som ovan och 2018 VM-dragningen ägde rum den 1 december 2017.

GRUPP A: Ryssland, Saudiarabien, Egypten, Uruguay

GRUPP B: Portugal, Spanien, Marocko, Iran

GRUPP C: Frankrike, Australien, Peru, Danmark

GRUPP D: Argentina, Island, Kroatien, Nigeria

GRUPP E: Brasilien, Schweiz, Costa Rica, Serbien

GRUPP F: Tyskland, Mexiko, Sverige, Republiken Korea

GRUPP G: Belgien, Panama, Tunisien, England

GRUPP H: Polen, Senegal, Colombia, Japan

2018 fotbolls-VM-kalendern

Under 2018 går matcherna snabbare, med flera matcher per dag under gruppdelen.

Den första rundan i VM-matcherna hålls i mitten av juni, och de senare stegen kommer att börja i slutet av månaden. Slutdatumet för världscupen 2018 är 15 juli. Alla Lag i VM-gruppen spelar bara en enda match mot varandra, så det finns inget utrymme för misstag.

En av höjdpunkterna är grupp F där Tyskland spelar mot Mexiko, ett möte mellan två tungviktare från olika kontinenter. Insatsen är hög med bara några få spel för att få poängen som behövs för progression.

Ser du framemot VM, men befinner dig utomlands? Ingen panik! Med TV för Alla kan du se världens största TV-händelse online! Installera TV för Alla inom 20 sekunder och du är redo för avspark! Me TV för Alla installerad ser det ut att du surfar från en annan plats och ingen har tillgång till din personliga information och du är också skyddad om du använder offentlig WiFi för att följa fotbollen eller titta på svensk TV utomlands.

Följ Fotbolls-VM 2018 med TV för Alla!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)